Skull and Bones In-Depth Oynanışı 7 Temmuz’da Ubisoft Forward Etkinliğinde Geliyor

Video oyun şirketi, 7 Temmuz’da gerçekleşmesi planlanan Ubisoft Forward etkinliğinde Skull and Bones’un derinlemesine görünümünün sergileneceğini duyurdu. Kasım ayında piyasaya sürüleceği söylenen açık dünya oldukca oyunculu korsan oyunu ilk olarak Ubisoft tarafınca E3 2017 etkinliği esnasında ortaya çıktı ve genişletilmiş oynanış fragmanı E3 2018’de görücüye çıktı. Sadece görünüşe gore bu çılgınlık öldü ve kazanamadan çabucak unutuldu. bildirilen bir görüntü sızıntısından sonrasında yeniden çekiş. Ubisoft ek olarak 10 Eylül’de daha büyük bir Ubisoft Forward etkinliği düzenliyor.Ubisoft Forward’da Kafatası ve KemiklerUbisoft’un bir blog gönderisine gore, “ilk” Ubisoft Forward Spotlight On esnasında Skull and Bones oyununun derinlemesine bir görünümünü sergileyecek Kafatası ve kemikler. Etkinlik, YouTube ve Twitch’te 7 Temmuz’da 20:00 CEST/ 11:00am PT (11:30pm IST)’de gerçekleşecek.Açık dünya oldukca oyunculu korsan oyununun, senelerce geliştirme aşamasında takılıp kaldıktan sonrasında 8 Kasım’da piyasaya sürülmesi umut ediliyor. cehennem. Sözde Xbox Mağazası girişi ve birkaç DLC paketi de lansman esnasında mevcut olabilir. Hemen hemen piyasaya sürülecek resmi bir tarihin olmadığı belirtilmelidir. Skull and Bones oyununun gelişiminin 2013 senesinde Assassin’s Creed IV: Black Flag’in bir yan ürünü olarak başladığı bildiriliyor. Oyun, Korsanlığın Altın Çağı esnasında Hint Okyanusu’ndan esinlenmiştir. Oyuncuların solo yada beş kişilik bir ekip olarak keşfetmelerine izin verecek. Oyuncular gömü için korsanlar olarak savaşabilirler. PC, PS4 ve Xbox One’da piyasaya sürülmesi umut ediliyor.Ek olarak, ikinci Ubisoft Forward etkinliğinin 10 Eylül’de 21:00 CEST/ 12:00pm PT’de (11 Eylül’de 12:30am IST) güncellemeleri göstereceği planlanıyor. ve dünya çapındaki Ubisoft ekiplerinden oldukca sayıda oyun ve projeyle ilgili haberler. Son olarak teknoloji haberleri ve incelemeleri için Twitter, Feysbuk ve Google Haberler’de Gadgets 360’ı takip edin. Gadget’lar ve teknolojiyle ilgili son olarak videolar için YouTube kanalımıza abone olun. SEBI, Tecno Camon 19, Camon 19 Neo, Spark 9 Hindistan Lansmanı Tanıtıldı: Spesifikasyonlar KYC Kayıt Ajansları Tüm Siber Saldırıları, Tehditleri ve İhlalleri Altı Saat İçinde Bildirecek

Teknoloji Haberleri